Bulevar Zorana Đinđića 45 e - lokal 22, 11070 N. Beograd
011 3640 345, 011 3115301 065 323 1136
 office@nedal.co.rs
 

O nama

Preduzeće NEDAL DOO – Neorent je osnovano 1999 godine, sa sedištem u Bulevaru Zorana Đinđića 45 e - lokal 22, N. Beograd.

Preduzeće NEDAL DOO nastavlja kontinuitet i tradiciju pružanja usluga vanlinijskog prevoza putnika minibus vozilima  po principu prevoza od vrata do vrata, prema potrebama klijenta, bilo u Beogradu, na teritoriji Srbije ili u inostranstvu. Svakom klijentu posvećujemo maksimalnu pažnju bez obzira da li je stalni klijent ili se prvi put javlja kao naš korisnik.

Početak delatnosti datira od prvih transfera na relaciji Beograd – Budimpešta (aerodrom) – Beograd u vreme sankcija na letove iz Beograda.
Danas NEDAL DOO ostvaruje saradju sa mnogobrojnim agencijama, preduzećima, nevladinim organizacijama, ambasadama, poznatim muzičkim sastavima i međunarodnim organizacijama.

Preduzeće NEDAL DOO u svom posedu ima 5 minibuseva različitih kapaciteta i veličina, od 8 – 20 komercijalnih mesta marke Mercedes i Ford. Sva vozila su opremljena u turističkoj verziji sa klima uređajem i razglasom. A minibusevi od 16 - 20 komercijalnih sedišta imaju CD, DVD, razglas i svu potrebnu opremu za udobno putovanje.

Našim klijentima su na usluzi iskusni profesionalni vozači sa znanjem stranog jezika i velikim iskustvom u poslovnom turizmu.


Preduzeće NEDAL DOO poseduje svu dokumentaciju i dozvole potrebne za obavljanje vanlinijskog prevoza u zemlji i inostranstvu.

U okviru naše delatnosti nudimo sledeće redovne usluge:

  • Aerodromski transferi
  • Celodnevni i poludnevni najmovi vozila sa vozačima
  • Najmovi vozila sa vozačima na svim relacijama u zemlji i inostranstvu
  • Organizovanje izleta u Beogradu i Srbiji
  • Razgledanje grada (sa profesionalnim vodičem)

 

 

 
 
  Copyright © 2014 - Nedal Neorent. All rights reserved.